A Csillag Patikák webshop cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. További információkért tekintse meg adatkezelési szabályzatunkat, melyet az oldal használatával együtt elfogad.

Blog

Winter is coming! Azaz közeleg a tél.

A nagy nyári szórakozások, nyaralások után bizony beköszönt az ősz és a tél. Ilyenkor az összes kis erdei állat már beraktározott elemózsiából mellyel átvészelheti a hideg időszakot. Célszerű az embereknek is felkészülni ezekre az időszakokra megfelelően.

Egészségtudatos utazás

A nyár és a jó idő beköszöntével sokan készülnek kisebb-nagyobb utazásra, kirándulásra. 

Szabadság.....

A szabadság, maga a szó egy meglehetősen tág fogalom, a különböző filozófiai irányzatok is máshogyan magyarázzák, jelentheti többek közt a személyi szabadságot, a jogi értelemben vett szabadságot, de ide tartozik a költői szabadság is.

Tavaszi megújulás a bőrnek

Megérkezett a TAVASZ!

A téli hideg időjárás, a vitaminokban szegény táplálkozás, a napfény és a szabad levegőn töltött idő hiánya az egész szervezetet megviseli. Itt az ideje a megújulásnak!

Tavaszi nagytakarítás kívül-belül

A hideg téli napok után az enyhébb idő beköszöntével közérzetünk és egészségi állapotunk is változáson megy keresztül. Az év ezen szakasza a megújulás, megtisztulás ideje.

Schüssler natúrkozmetikumok a természetes választás

  „Egyedi vagy. A bőröd is. Schüssler natúrkozmetikumok. Természetesen neked.”

Megújult Veszprémben a Dózsavárosi Csillag Patika, mosógépet sorsoltunk!

Veszprém egyik legszebb patikája a megszokott csapattal, de új, modernebb és kellemesebb környezetben vár ezentúl Benneteket!

Tökmag: segítség férfigondok esetén

A tökmag kedvező élettani hatásai igen sokrétűek, többek között gazdag szabadgyökfogó antioxidánsokban (pl. E-vitamin), amelyek a daganatos sejtek kialakulását gátolják.

A leggyakoribb prosztata gondok és kezelésük

Sűrű vizelési inger, akadozó vizelet? A prosztata megnagyobbodásán és gyulladásán számos vény nélküli és vényköteles készítmény és gyógynövény is segíthet. A tünetek jelentkezésekor forduljunk kezelőorvosunkhoz.

Így töltsd fel téli vitaminraktáraid

Ki ne szeretné az ünnepek pillanatait testi-lelki harmóniában átélni? Ám, ha nem figyelsz oda, a zöldség-gyümölcs kínálat csökkenése miatt vitaminraktáraid könnyen kimerülhetnek a karácsonyi időszakra.