A Csillag Patikák webshop cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. További információkért tekintse meg adatkezelési szabályzatunkat, melyet az oldal használatával együtt elfogad.

Ialuset Plus krém (25g)

Webes ár 3.018 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 54!
Hialuronsav és ezüst-szulfadiazin alapú krém. - Hámosító és - antimikrobás hatású, - horzsolásokra, karcolásokra, - fertőzött sebekre, - égett sebekre. A hialuronsav a bôr egyik alapösszetevôje. A gyógyulás minden fázisában fontos szerepe van. Felgyorsítja a gyógyulást és a sérült bôr hámjának újraképzôdését. Nagy vízmegkötô képessége révén a szöveti újraképzôdési folyamatok számára kedvezô nedves közeget biztosít. Az ezüst-szulfadiazin összetevô erôs antimikróbás hatással rendelkezik, leginkább a Gram-negatív baktériumok ellen.
Gyártó: szállítható
Cikkszám: 866424
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

ialuset® plus krém

Fertőzött és égett sebek gyógyítására

Hialuronsav és ezüst-szulfadiazin alapú krém (25 g-os tubus)

TULAJDONSÁGOK

A hialuronsav a bőr egyik alapösszetevője. A gyógyulás minden fázisában fontos szerepe van. Felgyorsítja a gyógyulást és a sérült bőr hámjának újraképződését. Nagy vízmegkötő képessége révén a szöveti újraképződési folyamatok számára kedvező nedves közeget biztosít.Az ezüst-szulfadiazin összetevő erős antimikróbás hatással rendelkezik, leginkább a Gram-negatív baktériumok ellen.

JAVALLAT

Az ialuset® plus fertőzött és égett seb kezelésére, bakteriális eredetű bőrbetegségekre, illetve olyan esetekben javasolt, amikor másodlagos fertőzés kialakulása könnyen bekövetkezhet.

HASZNÁLAT

A krémet 2-3 mm vastagon közvetlenül a sebre kell kenni. Alternatív megoldásként a krémet steril gézlapra lehet kenni, majd a gézlap sebre helyezése után a géz rögzítése a seb megfelelő kötözésével történik. Minden kezelés előtt javasolt a seb tisztítása. Naponta egyszer kell alkalmazni a teljes sebgyógyulásig. A krém tiszta csapvízzel távolítható el.    

A seb és égés kezelésének folyamatát a kezelőorvosnak kell értékelnie.

Minden használat előtt az első adagot el kell dobni.

ÖSSZETEVŐK

1 g krém tartalmaz: 2 mg hialuronsavat (nátriumsó formájában), 10 mg ezüst-szulfadiazint, olajsav decilésztert, glicerint, vizet, viaszt és szorbitolt.

ELLENJAVALLATOK

Szulfadiazin túlérzékenység esetén, vagy amennyiben bármely összetevőre általános vagy helyi (kontaktekcéma) allergia áll fenn. Megfelelő adatok hiányában az ialuset® plus használata ellenjavallt terhesség, szoptatás során, újszülötteknél és koraszülötteknél.

JAVASOLT SZAKORVOSHOZ VAGY GYÓGYSZERÉSZHEZ FORDULNI TANÁCSÉRT ABBAN AZ ESETBEN,HA A LEÍRTAKTÓL ELTÉRŐ, NEM KÍVÁNT HATÁST ÉSZLEL.

ELŐZETES FIGYELMEZTETÉSEK

A seb, az égés és a környező bőrterület tisztítására és fertőtlenítésére megfelelő módszert alkalmazzon! 
Ügyeljen, hogy az ialuset® plus krémmel kezelt területet ne érje napfény (a fényérzékenység kockázata miatt)! 
Vese- vagy májbetegség esetén nyílt seben ne alkalmazza! 
Minden használat után figyelmesen helyezze vissza a kupakot! 
Ne alkalmazza, ha sérült a közvetlen csomagolás! 
Csak külsőleg! Szájon át nem alkalmazható!
Gyermekektől elzárva tartandó!

AMENNYIBEN BÁRMILYEN KÉRDÉSE MERÜL FEL, BESZÉLJEN KEZELŐORVOSÁVAL VAGY GYÓGYSZERÉSZÉVEL.

TÁROLÁSI FELTÉTELEK

30°C alatti hőmérsékleten, fénytől védve.

NE HASZNÁLJA FEL A KÜLSŐ CSOMAGOLÁSON FELTÜNTETETT LEJÁRATI IDŐ UTÁN!

 

Akciós Nem
Egészségpénztárra elszámolható Igen
Bővebben

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Akciós Nem
Egészségpénztárra elszámolható Igen