A Csillag Patikák webshop cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. További információkért tekintse meg adatkezelési szabályzatunkat, melyet az oldal használatával együtt elfogad.

Irix spray (60g)

Webes ár 4.051 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 109!

Az IRIX® spray a százlevelű rózsa (Rosa x centifolia) nemesített fajtáinak sziromlevél kivonatát tartalmazza, amely hűsíti, nyugtatja, regenerálja az égett, fájdalmas, vagy viszkető bőrfelületet.

Alkalmazási terület:

Felületes égési sérülések: napozás vagy szolárium által kialakult leégés, a háztartásokban előforduló kisebb égési sérülések.

Baleseti horzsolások.

Szúnyog vagy egyéb rovarcsípések okozta viszketés csillapítására, megszüntetésére.

Azonnali alkalmazásával megelőzhető az érintett bőrfelület duzzanata/felhólyagosodása, a fájdalmas, elvakart sebek kialakulása.

Használati utasítás: Az égett, vagy rovar csípett bőrfelületet a lehető legrövidebb időn belül be kell permetezni. Az IRIX® spray alkoholtartalma miatt, néhány pillanatig tartó csípő érzést okozhat, melyet hűsítő érzés követ. Az égő, viszkető érzés ismételt jelentkezésekor a permetezést azonnal meg kell ismételni, egészen annak teljes megszűnéséig.

A permetezések után a bőrfelületen kialakuló film-réteg, a rózsakivonat rendkívüli összehúzó hatásának köszönhetően, lezárja a sérült bőrfelületet, ezáltal megakadályozza elfertőződését és elősegíti a bőr regenerálódását. Ha a filmréteg víz, vagy bármi más hatására leoldódott, újra be kell permetezni!

Figyelmeztetés: Fokozottan tűzveszélyes folyadék. Nyílt lángtól távol tartandó. Tilos a dohányzás! Jól szellőző helyen, 30 °C alatt tárolandó. Csak külsőleg használható! Gyermekektől elzárva tartandó. Ügyelni kell, hogy a permet szembe ne kerüljön.

Súlyosabb, nagy kiterjedésű égési sérülésekkel orvoshoz kell fordulni.

Gyártó: szállítható
Cikkszám: 386930
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: (1)

Leírás és Paraméterek

  • Gyártó: Gyógynövénykutató Intézet Kft
  • 2011 Budakalász, Lupaszigeti út 4.
Akciós Nem
Egészségpénztárra elszámolható Nem
Bővebben

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
2022. 06. 23. -
Igazolt vásárlás
Örültem, hogy ilyen jó áron tudtam megvásárolni az Irixet.

Paraméterek

Akciós Nem
Egészségpénztárra elszámolható Nem