A Csillag Patikák webshop cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. További információkért tekintse meg adatkezelési szabályzatunkat, melyet az oldal használatával együtt elfogad.
Termék címkék:
Égési sérülések

Irix spray (60g)

Webes ár
3.209 Ft
Akciós ár 2.926 Ft
Kedvezmény: 9%
Menny.:db

Az IRIX® spray a százlevelű rózsa (Rosa x centifolia) nemesített fajtáinak sziromlevél kivonatát tartalmazza, amely hűsíti, nyugtatja, regenerálja az égett, fájdalmas, vagy viszkető bőrfelületet.

Alkalmazási terület:

Felületes égési sérülések: napozás vagy szolárium által kialakult leégés, a háztartásokban előforduló kisebb égési sérülések.

Baleseti horzsolások.

Szúnyog vagy egyéb rovarcsípések okozta viszketés csillapítására, megszüntetésére.

Azonnali alkalmazásával megelőzhető az érintett bőrfelület duzzanata/felhólyagosodása, a fájdalmas, elvakart sebek kialakulása.

Használati utasítás: Az égett, vagy rovar csípett bőrfelületet a lehető legrövidebb időn belül be kell permetezni. Az IRIX® spray alkoholtartalma miatt, néhány pillanatig tartó csípő érzést okozhat, melyet hűsítő érzés követ. Az égő, viszkető érzés ismételt jelentkezésekor a permetezést azonnal meg kell ismételni, egészen annak teljes megszűnéséig.

A permetezések után a bőrfelületen kialakuló film-réteg, a rózsakivonat rendkívüli összehúzó hatásának köszönhetően, lezárja a sérült bőrfelületet, ezáltal megakadályozza elfertőződését és elősegíti a bőr regenerálódását. Ha a filmréteg víz, vagy bármi más hatására leoldódott, újra be kell permetezni!

Figyelmeztetés: Fokozottan tűzveszélyes folyadék. Nyílt lángtól távol tartandó. Tilos a dohányzás! Jól szellőző helyen, 30 °C alatt tárolandó. Csak külsőleg használható! Gyermekektől elzárva tartandó. Ügyelni kell, hogy a permet szembe ne kerüljön.

Súlyosabb, nagy kiterjedésű égési sérülésekkel orvoshoz kell fordulni.

Cikkszám: 386930
Elérhetőség: Raktáron

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!