A Csillag Patikák webshop cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. További információkért tekintse meg adatkezelési szabályzatunkat, melyet az oldal használatával együtt elfogad.

Lactofeel hüvelygél (7x5ml)

Webes ár 5.028 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 75!

Használata javasolt a leggyakrabban előforduló hüvelyfertőzés, a bakteriális vaginózis kezelésére, továbbá antibiotikum terápiát követően a hüvely egészséges flórájának helyreállítására.

Várandósság és szoptatás alatt is alkalmazható.

Gyártó: szállítható
Cikkszám: 864004
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Rendellenes folyás? Zavaró szag? Kellemetlen érzés? Nincs egyedül ezekkel a tünetekkel.

Természetes körülmények között a hüvelyben különböző típusú baktériumok élnek. Normál esetben a tejsav-baktériumok vannak jelen a legnagyobb számban. A tejsav-baktériumok tejsavat termel­nek, amely a hüvely normál, alacsony pH-értékének fenntartásáért felel, és ezáltal véd a fertőzéssel szemben. Ha a tejsav-baktériumok száma lecsökken, a pH-szint megemelkedik, akkor szaporodnak el a „káros” baktériumok. Ennek az állapotnak az orvosi neve a bakteriális vaginózis (BV). A BV fő tünetei: a rendellenes folyás, a zavaró szag és a kellemetlen érzés a hüvelyben. A BV a hüvely igen gyakori betegsége.

A BV-t számos tényező okozhatja, beleértve a hosszan tartó menst­ruációt, a gyakori irrigálást, az intim higiéniás szerek használatát és a szexuális érintkezést. Az antibiotikum-kezelések és a méhen belüli eszközök (spirál) szintén befolyásolhatják a hüvelyben kialakult egyensúlyt.

A Lactofeel hüvelygél kezeli a BV-t, és megakadályozza annak kiújulását - természetes úton

A Lactofeel hüvelygél tej savat tartalmaz, amely hatékonyan semlegesíti a kellemetlen szagot, és helyreállítja a hüvely normál pH-ját. Glikogént is tartalmaz, amely tápanyagul szolgál a tejsav- baktériumok számára. A normál pH és a tápanyagok segítségével a védelmező tejsav-baktériumok elszaporodnak, és a hüvely ter­mészetes egyensúlya helyreáll, hatékonyan enyhítve a rendellenes folyást, a kellemetlen érzést, továbbá megakadályozza a hüvely kínos szagának visszatérését.

Mikor kell a Lactofeel hüvelygélt használni?

A Lactofeel hüvelygél megszünteti a rendellenes folyást, a hüvely kínos szagát, a kellemetlen érzést, és visszaállítja a hüvely pH- értékét a normál szintre.

A Lactofeel hüvelygél arra is használható, hogy fenntartsuk a hüvely normál pH-értéket, és megakadályozzuk a BV kiújulását.

Kezelés

A kellemetlen szag, a rendellenes folyás, a kellemetlen érzés, valamint a BV hatékony enyhítésére:

Napi 1 tubus 7 napig.

Fenntartás és megelőzés

A természetes pH-egyensűly fenntartásához, és a tünetek kiújulásának megelőzéséhez:

1 tubus minden harmadik napon, három hónapig.

A pH-szint fenntartásához antibiotikum-kezelés során:

Napi 1 tubus a kezelés végén, 4-5 napig.

Ha a tünetek kiújulását tapasztalja a menstruációja környékén:

1 tubus a menstruáció végén, 1-2 napig.

 
 

A Lactofeel hüvelygélt könnyű használni

A kupakot le kell csavarni, majd a tubus egész nyakát be kell illesz­teni a hüvelybe. Nyomja ki a tubus tartalmát. Távolítsa el a tubust a hüvelyből, miközben nyomva tartja, majd dobja el. A Lactofeel hüvelygélt legjobb lefekvéskor használni. Tanácsos tisztasági beté­tet használni, mivel gyakran észlelhető enyhe szivárgás. Ez nem azt jelenti, hogy a kezelés sikertelen volt.

A Lactofeel hüvelygélt klinikailag tesztelték

A klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a Lactofeel hüvelygél készítmény biztonságos, és hatékonyan helyreállítja, és fenntartja a hüvely pH-egyensúlyát.

A Lactofeel hüvelygél használata biztonságos A Lactofeel hüvelygél higiénikus, egyszer-használatos tubusok­ban van. Használható a várandósság alatt és a menstruáció idején is, azonban keresse fel orvosát, ha úgy gondolja, hogy a terhessége alatt hüvelyfertőzése van. Ha hüvelyi gombafertőzése van, vagy a hüvelyhám sérült, akkor a Lactofeel hüvelygél használata okoz­hat szúró fájdalmat. Ez azonban csak átmeneti jellegű.

Mikor kell orvoshoz fordulni?

Keresse fel orvosát, ha tünetei súlyosbodnak, ha fájdalmat érez, ha a kellemetlen érzés nem szűnik, ha folyása véres, vagy ha folyása a menopauza alatt jelentkezik. Forduljon orvoshoz, ha a terhes­sége alatt úgy gondolja, hogy hüvelyfertőzése van. Ha azt tapasz­talja, hogy a tünetei nem enyhülnek a Lactofeel hüvelygél előírás szerinti használata után sem, akkor további tanácsért forduljon orvosához.

 
  Szövegdoboz: 341 39-04

Mikor nem szabad használni a LactofeeL hüvelygélt?

Kerülje a Lactofeel hüvelygél használatát, ha teherbe szeretne esni, mivel a gélnek alacsony a pH-ja, s ez a közeg kevésbé megfelelő a sperma számára. Ne használja fogamzásgátló szerként.

Ez a csomag 7 darab egyszer-használatos, 5 ml-es tubust tartalmaz. Ha a tubus károsodott, ne használja.

A lejárati időn túl ne használja a tubust.

Gyermekektől elzárva tartandó.

A Lactofeel hüvelygél az Exeltis Magyarország Kft. védjegye

A Lactofeel hüvelygél egy orvostechnikai eszköz

Gyógyászati segédeszköz.

Akciós Nem
Egészségpénztárra elszámolható Igen
Bővebben

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Akciós Nem
Egészségpénztárra elszámolható Igen