A Csillag Patikák webshop cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. További információkért tekintse meg adatkezelési szabályzatunkat, melyet az oldal használatával együtt elfogad.

Rólunk

A Csillag Patikák hálózat célja egy olyan sikeres patikalánc működtetése, amely széles termékválasztékának és szolgáltatásainak révén, képzett szakszemélyzete által segíti tisztelt betegeit és vásárlóit egy egészségesebb, boldogabb életvitelben.

A Csillag Patikák hálózat legnagyobb erénye a kedves, informatív kiszolgálás, a kérés nélküli információnyújtás.

 A Csillag Patikák hálózatához jelenleg 12 közforgalmú gyógyszertár és 4 fiókgyógyszertár tartozik Veszprém megyében, illetve Budapesten. A megfogalmazott célok elérésének érdekében a patikahálózatot saját könyvelői, patikareferensi, jogi, könyvszakértői, értékesítési és marketing apparátus támogatja, a patikákban és a központban dolgozók összlétszáma 100 feletti.

A vevői igényeknek megfelelően gyógyszertárainkat folyamatosan fejlesztjük, országos szinten elismert tervezők és kivitelezők segítségével.

Nagykereskedőinkkel hosszú idő óta kiemelkedően jó kapcsolatokat ápolunk, és kifejezetten büszkék vagyunk arra, hogy segítségükkel a normál gyógyszertári ellátáson felül a legritkább, egyedi készítményeket is a lehető legrövidebb idő alatt – akár egy fél nap alatt – biztosíthatjuk betegeink, vásárlóink részére. 

 

 

Szolgáltatásaink

Az adott szolgáltatás igénybevétele előtt kérjük, hogy vegye fel az Önhöz legközelebb eső gyógyszertárral a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából.

 

A Csillag Patikák szolgáltatásai

 

Vényköteles és vény nélküli gyógyszerek
kiváltása

Egyedi gyógyszerek elkészítése

Vérnyomás mérés

Vércukorszint-mérés

Homeopátiás szaktanácsadás

Dermokozmetikai szaktanácsadás

Gyógyszerészi gondozás

Életmódváltással kapcsolatos gyógyszerészi
tanácsadás

Bankkártyás fizetési lehetőség

Egészségpénztári kártya elfogadása

 

A Csillag Patikák gyógyszertárainak adatvédelmi tisztviselői feladatait dr. Kulisity István (kulisity.istvan@drszigeti.hu; +36 88 422 033) látja el).