A Csillag Patikák webshop cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. További információkért tekintse meg adatkezelési szabályzatunkat, melyet az oldal használatával együtt elfogad.

Szállítási és fizetési feltételek

Fizetés

Webshopunkban minden leadott rendeléskor fizethetsz online, olyan bankkártyával, amelyet a SimplePay online fizetési felülete elfogad (MasterCard, American Express, Visa Electron, stb.)

Lehetőséget biztosítunk banki átutalásra. Melyet a 11748007-20196068 bankszámlaszámra lehet megtenni. közleményben a rendelési szám megadása kötelező.

Valamint utánvételre történő vásárlás is lehetséges. Ebben az esetben 180 forintos utótranzakciós költséget számolunk fel.

Amennyiben patikáink egyikében szeretné átvenni rendelését felhívjuk szíves figyelmét, hogy csak a gyógyszertárban való fizetésre van lehetőség. Itt bankkártyás és készpénzes lehetőséget biztosítunk!

A szállítási költségek

12 000 Ft felett vásárolsz bármilyen terméket a szállítás ingyenes. Ez alatt a futárszolgálat/csomagpont esetén az alábbi költségek terhelik a vásárlást:

  • MPL Csomagautómata 829 Ft
  • MPL Posta Pont 829 Ft
  • GLS csomagpont 1190 Ft
  • MPL futárszolgálattal házhozszállítás 1290 Ft
  • GLS futárszolgálattal házhozszállítás 1490 Ft

Fontos, hogy amennyiben a rendelt csomag meghaladja a 6 kg-ot bruttó 250 Ft szállítási költséget számolunk fel.

Kiszállítás

Lehetőséget biztosítunk személyes csomagátvételre Ajkán a Kígyó gyógyszertárban- jóváhagyott rendelést követően 1-2 munkanapon belül áttudod venni. Az átvételre 5 munkanapig van lehetőség. Cím: 8400 Ajka, Frankel Leo utca 16

Házhoz szállítás esetén választhatod a GLS futárszolgálatot. A feladástól számítva 3-4 munkanapon belül megérkezik a csomagod. De a Magyar Posta MPL futárszolgálatától és kérheted csomagod szállítását.

Ha nem tartózkodnál otthon a szállítás ideje alatt és a személyes átvétel sem lehetséges számodra, akkor a GLS csomagpont, MPL csomag automata és az MPL Posta Pont szolgáltatásait is választhatod.

A 2022 január 01-től hatályos törvénymódosítás értelmében az OTC-nek minősülő termékek (vény nélküli készítmények) futárszolgálattal nem szállíthatók ki. A termékek webáruházunkban továbbra is elérhetők azonban csak Patikai foglalás során vásárolhatók meg.