A Csillag Patikák webshop cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. További információkért tekintse meg adatkezelési szabályzatunkat, melyet az oldal használatával együtt elfogad.

Dettol antibakteriális kézfertőtlenítő gél (50ml)

Webes ár
1.149 Ft
Akciós ár 1.105 Ft
Kedvezmény: 4%
Menny.:db

A Dettol Antibakteriális Kézfertőtlenítő Gél víz nélkül elpusztítja a baktériumok és vírusok 99,9%-át, így ideális útitárs.

Gyártó: Reckitt Benckiser Kft.
Cikkszám: 111998
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Termékleírás

Jellemzők

A Heim Pál Gyermekkórház ajánlásával!, Elpusztítja a baktériumok és a vírusok 99,9%-át!, Bőrgyógyászatilag tesztelt, Víz nélkül használható

Termék információk

A Dettol Antibakteriális Kézfertőtlenítő Gél víz nélkül elpusztítja a baktériumok és vírusok 99,9%-át, így ideális útitárs.

Előírt terméknév

Antibakteriális kézfertőtlenítő gél

Biztonsági figyelmeztetés

Figyelmeztetések:
Más tisztító és fertőtlenítő szerekkel keverni tilos. Kevésbé tűzveszélyes (D osztály). Gyújtóforrástól és oxidáló anyagoktól távol, jól szellőztethető helyen tartandó. Tilos a dohányzás. Gyermekek kezébe nem kerülhet. Kerülni kell a szembejutást. Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni. Lenyelése esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, az edényt / csomagolóburkolatot és a címkét az orvosnak meg kell mutatni. Csak teljesen üres csomagolóanyag kerülhet újrafelhasználásra. A készítmény nem jelent veszélyt a vízi környezetre.

Egyéb információk

A Dettol és a kard logó védjegyek.

Összetevők

Hatóanyag 100 g folyadékban 63 g etanol

Termékadatok

Származási ország - Malaysia

Elkészítés és tárolás

Tárolási típus

Típus - Szobahőmérsékletű

Elkészítés és felhasználás

Használati utasítás:
Nyomjon egy ujjbegynyi (2 ml) Dettol Antibakteriális Kézfertőtlenítő Gélt a tenyerébe, majd gyorsan dörzsölje össze kezeit legalább 1 percig, míg azok meg nem száradnak. Kézmosások között használandó. Víz nélkül használható.

Gyártó Neve és Címe

Forgalmazó cím

Reckitt Benckiser (Magyarország) Kft.
1113 Budapest
Bocskai út 134-146.

Vevőszolgálat

Reckitt Benckiser (Magyarország) Kft.
1113 Budapest
Bocskai út 134-146.
Tel.: (06-1)250-8399
Fax: (06-1)250-8398
info@reckittbenckiser.com

Csomagolás

Számszerű méret

Számszerű méret - 50

Egység (specifikusan)

Egység (specifikus) - Milliliter

Átlagos méret

Átlagos méret (e)

Termékleírás használatával

Mindent megtettünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén össztevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Ha bármilyen kérdése van, vagy a Tesco sajátmárkás termékekkel kapcsolatban tájékoztatást szeretne kapni, kérjük, hogy vegye fel a kapcolatot a Tesco vevőszolgálatával, vagy a termék gyártójával, ha nem Tesco saját márkás termékről van szó.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszerresen frisstésre kerülnek, a Tesco nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a Tesco-GLOBAL Áruházak Zrt. előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő hozzájárulása nélkül felhasználni.

Tesco © Copyright 2013

Bővebben

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!