A Csillag Patikák webshop cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. További információkért tekintse meg adatkezelési szabályzatunkat, melyet az oldal használatával együtt elfogad.

Dettol antibakteriális kézfertőtlenítő gél (50ml)

Webes ár 1.034 Ft
Menny.:db

A Dettol Antibakteriális Kézfertőtlenítő Gél víz nélkül elpusztítja a baktériumok és vírusok 99,9%-át, így ideális útitárs.

Gyártó: Reckitt Benckiser Kft.
Cikkszám: 111998
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Termékleírás

Jellemzők

A Heim Pál Gyermekkórház ajánlásával!, Elpusztítja a baktériumok és a vírusok 99,9%-át!, Bőrgyógyászatilag tesztelt, Víz nélkül használható

Termék információk

A Dettol Antibakteriális Kézfertőtlenítő Gél víz nélkül elpusztítja a baktériumok és vírusok 99,9%-át, így ideális útitárs.

Előírt terméknév

Antibakteriális kézfertőtlenítő gél

Biztonsági figyelmeztetés

Figyelmeztetések:
Más tisztító és fertőtlenítő szerekkel keverni tilos. Kevésbé tűzveszélyes (D osztály). Gyújtóforrástól és oxidáló anyagoktól távol, jól szellőztethető helyen tartandó. Tilos a dohányzás. Gyermekek kezébe nem kerülhet. Kerülni kell a szembejutást. Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni. Lenyelése esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, az edényt / csomagolóburkolatot és a címkét az orvosnak meg kell mutatni. Csak teljesen üres csomagolóanyag kerülhet újrafelhasználásra. A készítmény nem jelent veszélyt a vízi környezetre.

Egyéb információk

A Dettol és a kard logó védjegyek.

Összetevők

Hatóanyag 100 g folyadékban 63 g etanol

Termékadatok

Származási ország - Malaysia

Elkészítés és tárolás

Tárolási típus

Típus - Szobahőmérsékletű

Elkészítés és felhasználás

Használati utasítás:
Nyomjon egy ujjbegynyi (2 ml) Dettol Antibakteriális Kézfertőtlenítő Gélt a tenyerébe, majd gyorsan dörzsölje össze kezeit legalább 1 percig, míg azok meg nem száradnak. Kézmosások között használandó. Víz nélkül használható.

Gyártó Neve és Címe

Forgalmazó cím

Reckitt Benckiser (Magyarország) Kft.
1113 Budapest
Bocskai út 134-146.

Vevőszolgálat

Reckitt Benckiser (Magyarország) Kft.
1113 Budapest
Bocskai út 134-146.
Tel.: (06-1)250-8399
Fax: (06-1)250-8398
info@reckittbenckiser.com

Csomagolás

Számszerű méret

Számszerű méret - 50

Egység (specifikusan)

Egység (specifikus) - Milliliter

Átlagos méret

Átlagos méret (e)

Termékleírás használatával

Mindent megtettünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén össztevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Ha bármilyen kérdése van, vagy a Tesco sajátmárkás termékekkel kapcsolatban tájékoztatást szeretne kapni, kérjük, hogy vegye fel a kapcolatot a Tesco vevőszolgálatával, vagy a termék gyártójával, ha nem Tesco saját márkás termékről van szó.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszerresen frisstésre kerülnek, a Tesco nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a Tesco-GLOBAL Áruházak Zrt. előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő hozzájárulása nélkül felhasználni.

Tesco © Copyright 2013

Akciós Nem
Egészségpénztárra elszámolható Igen
Bővebben

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Akciós Nem
Egészségpénztárra elszámolható Igen